Det är inte ofta man har den stora äran att få vandra genom en 1800-talspark till en ekologisk restaurang invid en doftande örtagård. På Ängavallen är det högst möjligt. En rad fina utmärkelser, bland annat som årets bästa ekokrog, vittnar om ett hängivet förhållningssätt till den mat som sätts på bordet. På Ängavallen ser man det som ett kvitto på att det lönar sig att använda de finaste råvarorna för att göra den godaste maten. Här betyder det i klartext att allt är hundraprocentigt ekologiskt . Smak och kvalitet i en skön förening för att det helt enkelt blir bäst så. Här lever man efter devisen att alla är gäster. Du hos Ängavallen och Ängavallen hos naturen. Efter den ekologiska middagen kan du ta med dig en bit av Ängavallen hem när du handlar i butiken. Om du vill tänja på känslan av harmoni varför inte ta in en natt på hotellet och sov över.

Typ av kök: Nordiska och skånska köket, 100% ekologiskt
Grundad: 1998
Antal platser: 250 platser i sex lokaler
Köksmästarens favorit: Ängavallens eget lamm-, kalv-, och griskött
Öppettider: tis–fre 12–14, 17–20, lör 14–16, 17-20, sö 12-14
Adress: Norra Håslöv Vellinge
Telefon: 040 – 42 32 50
Hemsida: www.angavallen.se

385 kr Beställ