Artilleriet är en ny mötesplats i storstadsbruset som har något för alla tillfällen. Här ska man kunna äta en kort- eller långlunch efter en dag på stan, svänga förbi på fredagen för en AW med kollegorna eller ta en drink i cocktailbaren innan utgång. De kan även stoltsera med en stor härlig uteservering på lugna Artillerigården. Få saker går upp emot att njuta av värmen på en uteservering i solskenet. Vem vill inte inleda helgen med något gott att äta, ett glas cava, en kall öl eller en drink och samtidigt få lite färg på kinderna?

”Vi kompromissar inte med mat. Vi gillar den vällagad och tycker det ska vara en möjlighet för alla att äta den så”, säger köksmästaren Andreas Tillborg. Vi vill sätta en guldkant på folks vardag utan att det ska kosta för mycket, via maten, personalen, miljön och själva platsen”. Maten är blandad, fräscha sallader, vegetariskt, dagens tavla med klassiker, rätter med fokus på det svenska köket med influenser från övriga världen. Här ska också serveras stans bästa Croque Monsieur med tryffel..

Typ av kök: Modern med klassiker
Grundad: 2018
Antal platser: 100 st + 80 st ute
Köksmästarens favorit: Croque Monsieur med vedrökt skinka, emmentaler, färsk tryffel, rotfruktschips och grönsallad
Öppettider: Mån 11:00-17:00, tis-tor 11:00-20:00, fre 11:00-22:00, lör-sön 11:00-17:00
Adress: Artillerigatan 13
Telefon: 08-664 34 30
Hemsida: www.restaurangartilleriet.se

425 krBeställ