Barabicu influeras av Nord- och Sydamerika. Det grillade köttet får sällskap av svenska råvaror i form av fisk, skaldjur och grönt. Kolgrillat och hängmörat med en hyllning till eld och hav.

I baren fokuserar vi på cocktailens tre viktigaste ingredienser spriten, isen och hantverket. Vi har även en dynamisk vinlista och flera kvalitetsöl på fat och flaska. Fredagar och lördagar höjer vi stämningen lite extra med DJs som gärna spelar vinyl.

Typ av kök: Barabicu Pan American grill
Grundad:  2013
Antal platser: Matsal 120 st, baren 40 st
Köksmästarens favorit: Seabass med gröna ärtor, soyabönor, pecorino, mynta, citron och musselskum
Öppettider: Mån – fre 11:30 – sent, lör 14:00 – sent, sön stängt. Sommartider mån – lör 16-sent
Adress: Rosenlundsgatan 4
Telefon: 031-13 58 00
Hemsida: www.barabicu.se

385 kr Beställ