På lummiga Bockholmen firas 10-års jubileum i år! I den gamla grosshandlarvillan har man behållit karaktär och kakelugnar men, så att säga, byggt ut köket en smula. Med ena foten i finkrogsvärlden är nivån i köket naturligt hög, men teknik till trots vill man inte tappa bort enkelheten.

Det är inget konstigt, säger Mathias Pilblad, en av grundarna, om menyns raka, lite lekfulla språk. Köket jobbar med rena smaker, oavsett de är så skandinaviska de kan bli, eller har rötter i något mer medelhavsinspirerat.
På Bockholmen kan man sin historia men är inte rädda för att förnya den.

Menyn är elegant och presentationen kärleksfull. Utvecklingen är konstant, inte bara vad gäller maten. Bockholmsvisionen är att skapa en upplevelse för alla sinnen och stor vikt läggs vid prestigelöshet och service.

Typ av kök: Svenskt med kärlek för södra Europa
Grundad:  2003
Antal platser: 45 st +10 st + 30 st + ute
Köksmästarens favorit: Bockholmsklassiker – en förrätt med löjrom
Öppettider: Se hemsida
Adress: Bockholmsvägen 1, Solna
Telefon: 08-624 22 00
Hemsida: www.bockholmen.com

395 krBeställ