I mars 2015 öppnades dörrarna till det nya restaurangkonceptet KOL & Cocktails i Helsingborg. Ett restaurang- och barkoncept som tagit Helsingborg med storm och fått folk från stora delar av södra Sverige att vallfärda till restaurangen. Ägarnas egen nyfikenhet på nya smaker och nya upplevelser är något man vill förmedla till sina gäster och här vill man få gästen att prova nya maträtter och nya drinkar utan att det för den sakens skull skall bli överpretentiöst. Lika mycket fokus ligger på både restaurang och bar där den gemensamma nämnaren är bra råvaror, innovativitet och nyfikenhet.

I köket används i möjligaste mån närproducerade råvaror och i bardelen så är alla cocktails baserade på färskpressade juicer som pressas för hand på plats i restaurangen. Ett besök på KOL & Cocktails ska vara en upplevelse oavsett vad syftet är med besöket och därför ligger fokus lika mycket på helheten som de enskilda delarna.

Typ av kök: Internationellt med fokus på kolgrillat
Grundad:  2015
Antal platser: 110 (inne)
Köksmästarens favorit: Nyfikenhet och höga ambitioner skapar nya smaker och upplevelser
Öppettider: Mån-fre 11:30-14:00, mån-tor 17:00-sent, fre-lör 17:00-03:00
Adress: Södra Storgatan 11-13, Helsingborg
Telefon: 042 – 400 40 60
Hemsida: www.kolhelsingborg.se

385 kr Beställ