På Rebell kommer alltid glädjen och spontaniteten först.
– När man besöker Rebell så skall det vara som att ta ett kliv in vårt vardagsrum, här finns inga krav eller förutbestämda regler om hur ett restaurangbesök måste vara, du är vår gäst och vi hälsar dig välkommen hem till oss, säger krögarparet Alexander Wugk och Johan Larsson.

Vi vill med Rebell erbjuda svensk mat som inte nödvändigtvis är husmanskost, utan svensk mat som följt med i utvecklingen och gärna bjuder in tekniker och kunskaper vi lärt oss ifrån andra kulturer. I det mångkulturella och fantastiska Malmö vi lever i finns inspiration att hitta runt varje hörn, så vi lyssnar, tar till oss och gör det till vårt eget, alltid med en stor portion humor.

Typ av kök: Glatt skånskt
Grundad:  2010
Antal platser: 55
Köksmästarens favorit: Surfing & Gräs” – hängmörad skånsk entrecôte med havskräftor, krossad färskpotatis, rotfrukter så samt kräftsås med honung och vitlök
Öppettider: Mån-lör från 17:00, lunch vardagar från 11:30-14:30, sön stängt
Adress: Friisgatan 8, Malmö
Telefon: 040 – 97 97 35
Hemsida: www.restaurangrebell.se

385 kr Beställ