Sjömagasinet är vackert beläget vid Göteborgs hamninlopp och har ett förflutet sedan 1775 som Ostindiska kompaniets lagerhus. Här serveras välkomponerade rätter med noggrant utvalda viner därtill. Allt för en fulländad smakupplevelse.

På Sjömagasinet är man passionerat intresserade av mat och dryck i kombination. Här serveras klassisk och innovativ mat, baserad på fisk och skaldjur, i en unik och inspirerande miljö. Matlagningen är säsongsbetonad och förstärker omsorgsfullt de högklassiga råvarornas naturliga smaker. Sjömagasinet har en stjärna i Guide Michelin och drivs sedan 2010 av Ulf Wagner och Gustav Trägårdh.

Med boken får du 250 kr rabatt på en Wagner & Trägårdh-meny om ni är två gäster.

Typ av kök: Fisk & skaldjur
Grundad:  1984
Antal platser: Matsal 300 st + ute 200 st
Köksmästarens favorit: Sjömagasinets 4-rätters meny Wagner & Trägårdh
Öppettider: Mån-fre 18:00-22:00, lör 17:00-22:00, sön stängt
Adress: Adolf Edelsvärds gata 5
Telefon: 031-775 59 20
Hemsida: www.sjomagasinet.se

395 krBeställ