Vi älskar att bli bortskämda på bra restauranger, känna näsborrarna darra av väldoftande rätter och gommen sjunga av fylliga viner. Gärna en måndag i februari. Det förgyller livet och gör det lättare att stå ut med köer, stress och långdragna möten. Vi har njutit av många restaurangbesök genom åren. Så tänkte vi: Visst vore det synd att behålla allt detta levnadsgodis för oss själva? Låt oss dela med oss på ett generöst sätt. Det är tio år sedan nu och varje år har varit en succé. Vi har letat upp nya spännande restauranger och våra kunder har varit mycket nöjda. Eller vad sägs om betyget: ”Bästa uppfinningen sedan hjulet och ölet.”

Årets bok presenterar restaurangerna Bistroteket, Brasserie Makalös, Le Rouge, Linje 10, Marco’s, Meatballs for the people, Teaterbrasseriet, Två små svin, Ulla Winbladh, Urban Deli, Usine och Österlånggatan 17.

Trots den stora efterfrågan väljer vi att begränsa upplagan och varje bok är också exklusivt numrerad. Vi vill att du ska känna dig utvald när du sitter med boken i din hand. God mat, skön stämning och smakfull inredning är ledord för oss när vi väljer ut våra restauranger. I EATSweden hittar du pärlor, oaser och upplevelser och gör dessutom en riktigt bra affär. Tolv toppkrogar bjuder på en varmrätt när ni går två (värde cirka 250 kronor). Sammanlagt värde cirka 3 000 kronor. Både smart och väldigt njutbart.

Guiden för Sveriges smartaste livsnjutare.

Via vårt charityprogram – EATCare – skänker vi 10 kr per såld bok till Cancerfonden. Så tack för att du är med och bidrar i kampen mot cancer! Tillsammans kan vi besegra den.