I åtta års tid har vi erbjudit er att smaka, njuta och umgås på några av Skånes bästa restauranger och varje år har varit en succé. Nu är det dags igen och vi har samlat tolv av Skånes härligaste krogar, såväl nykomlingar som återkommande pärlor. Det gör EatSweden 2014 Skåne till en fantastisk utgåva. Naturligtvis är god mat, skön stämning och smakfull inredning fortfarande ledorden. Mixen känns spännande och förväntningarna är höga. Men EatSweden är mer än en guidebok. Restaurangerna och vi, vill att du och dina vänner ska känna er särskilt välkomna. Därför ger vi dig ett unikt erbjudande.

Var och en av de tolv restaurangerna bjuder dig på en varmrätt när du visar upp boken. Erbjudandet gäller under perioden 1 november 2013 – 31 december 2014.

Trots den ständiga succén varje år väljer vi att begränsa upplagan till 5000 exemplar och varje bok är exklusivt numrerad. Vi vill att du ska känna dig utvald när du nu sitter med boken i din hand. Många skriver och är ledsna över att de inte kunnat köpa EatSweden efter maj månad. Det enkla skälet till det är bokens begränsade upplaga.

EatSweden önskar dig en smaklig måltid och en riktigt bra kväll!