På Västra Station kan du njuta av lantlig och rustik mat i en härlig atmosfär som blandar klassisk stationsinredning med Malmös industriarv. Råvaran är i fokus och det vurmas för det ekologiska samt närproducerade. Menyn tar avstamp i det lantliga europeiska köket. Här finns en generös vinlista med flera av vinerna även på glas och både gamla och nya världen samsas med inslag av naturviner samt ett brett sortiment av öl både på fat och flaska för den som föredrar det.

Västra Station Restaurang & Bar slog upp portarna våren 2018 efter en omfattande renovering av det gamla stationshuset från slutet av 1800-talet. Matsalen kompletteras med en väl tilltagen bardisk byggd av resväskor och en uteservering på Dag Hammarskjölds torg med utsikt över Malmö Live.

Här serveras rustik och lantlig mat med råvaran i fokus. Gärna långbakat, men även klassiskt. Allt i en historisk, modern och unik miljö.

Typ av kök: Centraleuropeisk kök
Grundad: 2018
Antal platser: 100 st
Köksmästarens favorit: Kalvkind ”Locomotiva”. Serveras med grillad spetskål, friterad polenta och kräm på tryffel och ramslök
Öppettider: Sön-ons 11:00-23:00, tor-lör 11:00-01:00
Adress: Dag Hammarskjölds Torg 1
Telefon: 040-627 11 70
Hemsida: www.vastrastation.se

425 krBeställ